fredag 20 juli 2012

Bad, Regn, Cykling, Hagelstorm

Ja allt händer denna sommar i Bränntorp.

Den lille killen överraskar oss alla genom att ta hur många märken som helst på simningen. Imorgon är det avslutning och det ska bli spännande att se hur många det har blivit. Själv har jag tappat räkningen. Dock fick jag som snäll, eller elak, mamma hoppa i plurret idag för att ge den lille självförtroendet (kämpade tillsammans) att ta några sista märken som han kämpat för. Kan nämnas att han då dök från bryggan och han har simmat ryggsim (fram tills för 5 veckor sedan kunde han inte ens simma vanligt utan armpuffar)

Vi har också upplevt hagelstorm. Var precis på väg från badet. Killen lekte med några kompisar och jag och A passade på att gunga och ha det mysigt på lekplatsen. Mörka moln uppenbarade sig och sen föll regnet, och så kom haglet..... Kraftigt och snabbt så vi fick söka skydd i lekstugan. Där fick vi sen sitta och titta när haglet dansade på marken. Spännande var det iaf att se vad det var som hände och föll ner på marken.

Spelat golf har vi också gjort, hela familjen. Kommer dock inte att säga vem som vann för då kommer hon bara att känna sig mallig. Likadant som hon tycker att hon är bäst när det gäller kortspelen som vi håller under kvällarna. Samma skratt varje gång hon sätter dit någon....
Ja ni, skadeglädjen är den sanna glädjen.

Rejmyre har också fått sig ett besök av oss. Inte för att det finns så mycket att besöka, men barnen har nu fått se hur man skapar glas och olika former av glas. Lilltjejen ville aldrig gå därifrån, så det var nog spännande.

Cykling har den lille killen ägnat sig åt varje dag. Igår hittade han lite kompisar att cykla med och som den goda mor jag är sa jag självklart att det var ok att han fick åka själv tillsammans med dem. De skulle åka en liten sväng genom skogen, medans vi andra var på lekplatsen. Det tog ett tag innan de kom tillbaka. Helt dyngsura....eller rättare sagt, min son var det. De andra var torra för att de, enligt utsaga, hade kortbyxor på sig. Då hade de under cykelturen blivit intresserade av några "musslor" i vattnet så de hade helt sonika gått i vattnet.....

Ja som ni ser stoppar inte regnet oss. Men jag hoppas att vi snart får se lite solsken.....

1 kommentar:

  1. Vi satte igång hjärnan på högvarv för att räkna ut vem det var som vann (och som alltid vill vinna. Det gav resultat. Efter ca 0,2 sekunder kom resultatet från hjärnan. För att inte vinnaren ska bli alltför högmodig så unviker vi att nämna hennes namn. Ha det allihop!
    I o C

    SvaraRadera