söndag 20 februari 2011

Nedräkning

Då är det inte långt kvar till vår avresa..... en resa som ska vara i 3 år. Det är faktiskt lång tid, även om jag försöker inbilla andra att det kommer att gå fort. Men jag tror att det kommer att gå bra! Det är ju en fantastisk möjlighet vi får vara med om hela familjen och Sverige finns ju faktiskt kvar.
Dessutom kommer vi nog få väldigt roligt, med tanke på de senaste veckornas händelse för mannen och hans vistelse där nere. Vi har tex huxflux blivit kattägare idag!
Det började med en stulen plånbok och då maken inte kunde betala för sin taxiresa undrade hans personliga taxichaufför om vi som betalning inte kunde tänka oss att ta hand om deras katt. De skulle flytta till en lägenhet i centrala Bukarest och tyckte att katten skulle få bo där den kunde gå ut. Ja, jag har då aldrig varit med om en sådan betalning någon gång och sa ja till förfrågan. Allt annat har ju varit så knasigt den senaste tiden, så varför inte satsa på detta också!?
I vilket fall som helst...imorgon ska jag och barnen mysa på Hilton. Vi ska bara ha det gosigt och bada och stöka till så mycket som möjligt =) Nädå inte riktigt, men nästan!

Go natt!

1 kommentar: