lördag 26 februari 2011

Honeymoon

Måste nog efter ett par dagar att jag kommer nog att trivas här. Detsamma gäller nog övriga familjen också om jag förstår dom rätt. För egen del inte minst från shoppingperspektivet.
Tänk er största shoppingcenter (typ Väla) och så minst 2 gånger större....med andra ord rätt så många affärer av alla dess slag. En del folk i centrat men man är nästan helt själv inne i affärerna. Så nästan helt ostört kan man gå och titta på allt och inget. För det där med service "kan jag hjälpa dig med något" existerar knappt i detta land ännu.
Efter lite biljakt (hittade inget av intresse idag, men vi fick iaf fram att det är rätt krånglig procedur med allt vad gäller ägande- och leasingskap iaf) så, hehehe, shoppade vi lite. "Behövde" lite handdukar som är av lite bättre kvalité än ikea. Sen fick Agnes även en ny matta...mycket häftig. Blommor som är dekorerade i filt "ovanpå" varandra...så helt perfekt för små tjejfingrar att pilla på!
Till kvällen skulle vi ha lite gött att äta, självklart....Det man kan handla här i köttväg är nog bland det bästa jag varit med om!!!!  och så några !!!! till.....ojojoj.
Finaste tournedos, ca 650 gram.....vad tror ni att det kostade? Gott var det iaf och med den budgeten hade jag gärna ätit det varje dag.
Nu blir det melodifestival.....jag tror att Linda Bengtzing går till final, men vilken trist låt. Själv hoppas jag på Melody Club.

1 kommentar:

  1. Vill nog inte veta vad ni fick betala för era då vi inhandlat dylika köttbitar i en för oss närbelägen köttspe-cialistbutik. Hoppas att de smakade lika bra som de ser ut att göra. Melodifestivalen -inte mycket att orda om. Jag tycker som du ang Melody club. Kram SVÄRMOR

    SvaraRadera