måndag 28 februari 2011

Första skoldagen

Ojojoj så nervös och anspänd ett barn kan vara....Lillkillen var mer eller mindre helt förstörd igår. Ont i magen hela dagen, ville inte göra någonting, äta något osv. Vi tog iaf en sväng till.....(japp, ni som gissade, gissade säkert helt rätt) ....IKEA så fick han iaf vara i bollhavet en stund.
Sen brukar jag säga att vi har väldigt lättlagda barn. Supertrötta var de båda två igår, middag tidigt, sänggång tidigt, men skulle de sen sova? nope.....det tog ca 2 timmar innan båda sov. Sen gjorde vi det med nästan.
Sen är det ju märkligt att när dagen sedan gryr så hoppar ungen nästan upp från sängen. Mycket tidigare än vad vi normalt har gått upp (här ska man minsann vara på skolan kl 8)
Jag och tjejen var med lillkillen på skolan hela dagen. Behövdes jag? nej knappt. Helt otroligt vad de lär av att bara titta och vara uppmärksamma.
När jag frågade (ett antal tillfällen) om det var ok på skolan, så "ja det var ju rätt ok iaf".
Så skönt för ett modershjärta att höra!!! Här är förresten det nya klassrummet
Det bästa på dagen var enligt hans utsago när de hade gympa (slängde bla upp bollar i taket med en stor "luftballong") och gjorde en elefant på ARTCLASS.
För att fira den första skoldagen tog vi sedan em på Baneasa Mall, åt bland annat en glass på Hägen Dazs. Sen kommer det märkliga...."Mamma, jag måste gå på Toilet". Träna måste man och det har han gjort hela tiden sen...skoj att se att de blir internationella så fort.

1 kommentar:

  1. Skönt för modershjärtat! Inget mot vad Farmor känner. SÅ SKÖNT att höra!

    SvaraRadera