måndag 11 februari 2013

Helgens bravader

I fredagskväll gick jag och maken ut på en bit mat tillsammans med ett par vänner.
Contemporary Thai stod på menyn och det var en skön kontrast mot de vanliga gamla restaurangerna som det alltid brukar bli.
Efter middagen blev det en tur ner till Lipscani och en eller två drinkar i baren. Stannade till på en ny bar som hette "Finlandia" Tänkte att det kunde ju vara lite skoj, lite norden patriotisk som man är.
Dock ingen höjdare men det var däremot inredningen som bestod av ett högt torn fullt av finlandiaflaskor mitt i baren.

Lördagen var självklart en Schlagerdag, men innan dess tänkte vi åka till Baneasa för att inhandla lilltjejens födelsedagspresenter. Tänk att den lilla (stora) snart fyller 3 år. Betyder alltså att vi har bott här i 2 år!

Tänkte att barnen skulle hoppa in i leklandet och ge mamma och pappa lite frid å fröjd för shoppingen. Men vi stötte på oanat mycket patrull och missnöje.
Slutade med att jag ringde in barnens kompisar som gärna ville följa med och leka i hoppborgar, rutschkanor m.m.
Fick så till en timmes springshopping och fick inhandlat det vi skulle. Vad det blev? Får vi reda på om 2 veckor.
Efter språngmarschen blev det lunch till 4 utsvultna barn. Därefter var det dags för lite mer karuseller. Fick sen så smått med dem, iaf halvvägs till bilen. Då skulle det stannas för att äta glass........Nåja, det var ju iaf lördag.

Till slut kom vi hem till en lugn eftermiddag innan de små kamraterna begav sig av hemåt. Dock kunde inte våra hålla sig inne utan gick ut för att hitta nya äventyr. Lilla tjejen kom inte hem förrän kl 7 när det var dags för middag. Det är inte ofta hon är ute längre än storebror. Men jag tror han ville hem för att vara med pappa att tända årets första grill!! Inte illa för februari.

Schlagerkväll blev det sen för 3 av oss. Den minsta slocknade på soffan en kvart innan programmet skulle börja. Den stora orkade tills slutet, allt för att få se sin favorit Sean Bananan som tydligen också var hela svenska folkets favorit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar