måndag 28 maj 2012

Regn regn ösregn

Då är vi inne på tredje veckan av konstant regnande.

Trodde inte att jag hade flyttat till ett sådant tropiskt land att vi skulle utsättas för skyfall som vi har upplevt de senaste veckorna.
Det värsta är att det är väldigt ihållande och att det verkligen kommer varje dag.
Och att det sedan saknas ordentlig dränering är ett stort minus i kanten.
Vatten försvinner inte någonstans.

I fredags när vi åkte ner på stan trodde jag att vår taxi skulle flyta iväg så mycket vatten var det. Trodde först att det var trafiken som vanligt som stoppade oss, men ju närmre vi kom vattenhålet förstod man varför bilarna saktade ner. Hade vi öppnat bildörren hade vi närapå simmat iväg.

Hoppas att solen håller sig kvar i Sverige när vi tar semester och att lågtrycket inte befinner sig där då. Behöver desperat lite sol!

Nä nu får det vara slut på detta!



1 kommentar:

  1. Fy så hemskt, så mycket vatten. Men man ser ju på TV's väderrapporter att det har legat ett lågtryck konstant över Centraleuropa, men jag tror att det håller på att dra bort nu och följs av bättre väder. Så håll ut. Nu har det vackra vädret här övergett oss, det var mulet och blåsigt på morgonen, visserligen tittar solen fram lite nu, men värmen har försvunnit. Men lugn, den kommer tillbaka lovar jag. Hälsa till födelsedagsbarnet och de små barnen och må så gott. Mamma.

    SvaraRadera